Dimecres, 15 de desembre de 2021
ICCIC Auditorium – 19:30h

Fotografia del compositor Ilya Levinson amb els artistes intèrprets del concert, Ala i Gueràssim Voronkov.

Aquest concert és un viatge a través de la figura del violí  per explorar les composicions més cèlebres (tan d’arranjaments de grans clàssics, com de composicions de nova creació)  de la música clàssica nord americana basada el la fusió i el diàleg entre el folklore hebreu, el jazz, el blues i el swing.

Amb composicions de Gershwing, el rei de la fusió de jazz, blues i clàssica, Joseph Achron, que va basar una gran part de la seva composició en la música tradicional jueva,  i el compositor contemporani Ilya Levinson, el públic podrà gaudir de primera mà de tots els registres i possibilitats del violí, així com del pas del temps a través del diferents gèneres que s’han explorat per aquest instrument.

Fusió, nous llenguatges. Evolució de la música a través del diàleg entre estils.

El Duo Voronkov està format per la violinista ucraïnesa Ala Voronkova, que toca amb un violí Giao Paolo Maggini de l’any 1600 i el director d’orquestra, pianista i compositor rus Guerassim Voronkov.  Els acompanyaran els comentaris de la directora d’escena i divulgadora musical Maria Voronkova, que ens explicarà la història, el context i curiositats sobre les peces que escoltaran.

 

Intèrprets

Ala Voronkova – violí

Guerassim Voronkov – piano

Maria Voronkova – comentaris

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]