The global policeman: Past, Present, and Future

El 2 de març, el Dr. Stuart Schrader de la Universitat Johns Hopkins va parlar dels Estats Units com a “la policia global”.  El Dr. Schrader va exposar l’evolució de la “diplomàcia de policies” com a component de la política exterior dels Estats Units, centrant-se en tres períodes: abans de la Guerra Freda, quan els Estats Units enviaven assessors policials a l’estranger de manera ad hoc (període que abasta l’administració d’Eisenhower fins a mitjans dels anys setanta), en què els assessors policials eren enviats a l’estranger com a part d’una estratègia anticomunista mundial.  El període posterior a 1975, el paper dels assessors policials es va gestionar principalment de manera privatitzada, esdevenint cada vegada més destacat després de l’11 de setembre, a causa de les guerres dels Estats Units a l’Iraq i l’Afganistan.
El doctor Schrader també va reflexionar sobre l’efecte boomerang de les missions policials nord-americanes a l’estranger.

 

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]