Gili – Romaní Hot Jazz Cats

El trompetista Ricard Gili i el clarinetista Oriol Romaní, dos dels més reconeguts músics de jazz del país, ofereixen una vetllada de jazz

 

Gili –  Romaní Hot Jazz Cats
Dijous, 18 de març 2021, 19.30 h
ICCIC Auditorium, Via Augusta, 205

El trompetista Ricard Gili -director de La Locomotora Negra- i el clarinetista Oriol Romaní, dos dels més reconeguts músics de jazz del país, han compartit des de fa anys concerts i jam sessions amb grups com el Jimmy Rena Trio, La Locomotora Negra, els New Orleans Blue Stompers o els Barcelona Swing Serenaders.

En l’argot jazzístic els cats són els col·legues, i el hot jazz és aquell jazz càlid que fa moure joves i grans i arriba al cor de tothom.

Amb aquest esperit els Gili-Romaní Hot Jazz Cats, després d’haver actuat com a quartet en concerts molt diversos des del 2007, ofereixen avui una vetllada de jazz clàssic, desitjant que tots en gaudiu tant com ells.

El seu repertori inclou blues, espirituals i temes típics del jazz que es feia durant els anys 20, 30 i 40 a Nova Orleans, Xicago i Nova York, recreats de nou a la manera del quartet i amb la inclusió, també, d’algun tema propi.

Personal:
Ricard Gili, trompeta i veu
Oriol Romaní, clarinet
Federico Mazzanti, piano
Queralt Camps, contrabaix
Xavi Hinojosa, bateria

 

També et pot interessar: New Orleans Jazz

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]