Status as a Driver of US foreign policy

Dec’ 14, 2021

6 PM

L’estatus dels Estats Units a nivell global es pot considerar un dels principals motors de la política exterior contemporània dels EUA, especialment amb l’ascens de la Xina. La professora Michelle Murray reflexiona en aquest seminari sobre com aquest fet pot explicar el comportament de la política exterior nord-americana.

Michelle Murray és professora associada d’estudis polítics al Bard College. El 2008 es va doctorar en relacions internacionals a la Universitat de Chicago. Els seus principals interessos de recerca i docència es troben a la intersecció de la teoria de les relacions internacionals, els estudis de seguretat i la història diplomàtica. El seu primer llibre, The Struggle for Recognition in International Relations: Status, Revisionism and Rising Powers, ofereix una nova resposta a una pregunta perenne en les relacions internacionals: com pot un poder establert gestionar l’ascens pacífic de noves grans potències? El llibre argumenta que les transicions de poder són principalment fenòmens socials en què les potències emergents lluiten per obtenir el reconeixement del seu estatus com a grans potències.

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]