GENI BARRY QUARTET: “DE JOBIM A MANCINI”

16 de desembre de 2021

ICCIC Auditorium, 7:30 PM

Geni Barry és un dels intèrprets de vibràfon catalans amb un reconeixement més ampli, fins i tot, a nivell internacional. Ha col·laborat amb Tete Montoliu i amb el famós vibrafonista afroamericà Bobby Hutcherson. El seu recent CD Looking Back! (Editat per Fresh Sound) ha rebut excel·lents crítiques en les revistes Jazz Journal i Doctor Jazz Magazine. És professor de l’Escola de Música Jam Session.

La proposta que presenta ara, al front del seu quartet, consisteix en interpretar en l’idioma del jazz una sèrie de temes que, en principi, no estaven destinats a ser tractats en aquest llenguatge. Però, com històricament han fet grans jazzmen, Geni Barry els dona un determinat tractament rítmic i expressiu, els tracta amb uns arranjaments i els recrea amb unes improvisacions, que transformen aquests temes procedents del camp de la bossa-nova o de les bandes sonores de famoses pel·lícules, en música de jazz.

GENI BARRY, vibràfon

JAUME VILASECA, piano

JORDI GASPAR, contrabaix

RAMÓN ÁNGEL REY, bateria

També et pot interessar: “El Jazz: Una música d’interpretació”

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]