Activitats acadèmiques

La Fundació Institut d’Estudis Nord-americans vol fomentar l’estudi sobre diferents àmbits de la cultura, la història i la política dels Estats Units d’Amèrica, promovent la ciutat de Barcelona com un centre de trobada rellevant pels estudis nord-americans, atraient els millors experts i acadèmics internacionals com a lloc de reflexió i debat.

Logo_IBEI_2015
Photo: Ricard Badia

Política Nord-americana i seguretat internacional / IBEI - IEN

L’Institut d’Estudis Nord-americans (IEN) i l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI) van iniciar el setembre de 2020 un programa d’estudis sobre política nord-americana i seguretat internacional modelat sobre el patró dels millors programes europeus d’estudis nord-americans en aquest àmbit.
Llegir més
Logo-Blanquerna-color
master-usa-02

Comunicació i política als Estats Units / Blanquerna - IEN

L’aparició de nous canals de comunicació ha causat un fort impacte en les interconnexions entre la política, els mitjans de comunicació i els canvis socials en el món. L’IEN té interès en fomentar l’estudi d’aquest impacte als Estats Units d’Amèrica, examinant els canvis i transformacions en l’esfera pública i en la democràcia als EUA a causa d’aquests nous canals de comunicació.
Llegir més
gray
Rear side of Audiences sitting and listening the speackers on the stage in low light conference hall, event and seminar concept

Altres activitats acadèmiques

Amb l'objectiu de fomentar els estudis nord-americans la Fundació Institud d'Estudis Nord-americans obre les portes a col·laborar amb diferents entitats.
Llegir més

Vols més informació?

Parlem!