BLANQUERNA, UNIVERSITAT RAMON LLULL

Programa

Blanquerna,-Universitat-Ramon-Llull

Comunicació i política als Estats Units d’Amèrica
Blanquerna – Universitat Ramon Llull

L’aparició de nous canals de comunicació ha causat un fort impacte en les interconnexions entre la política, els mitjans de comunicació i els canvis socials en el món. L’IEN té interès en fomentar l’estudi d’aquest impacte als stats Units d’Amèrica, examinant els canvis i transformacions en l’esfera pública i en la democràcia als EUA a causa d’aquests nous canals de comunicació.

El Diploma d’Especialització Universitària en Comunicació i Política als Estats Units d’Amèrica ofereix una formació tant en l’àmbit de la comunicació com del màrqueting polític, a partir de l’estudi i l’anàlisi de la comunicació i la política als Estats Units. Les classes tindran una aplicació pràctica molt destacada gràcies a la participació d’experts i professionals reconeguts i de prestigi del periodisme i les relacions internacionals, la consultoria i l’assessorament en comunicació. El programa inclou una estada als Estats Units d’Amèrica al final del curs per visitar les principals institucions i organitzacions nord-americanes a Washington.

Activitats

Les noves regles de la comunicació política als Estats Units

Ismael Nafría, periodista i escriptor especialitzat en mitjans digitals, Director de la revista National Geographic Espanya, i membre del patronat ...
Read More

Vols més informació?

Parlem!