MOANA QUARTET – Welcome 2 America

Dimecres 19 d’octubre de 2022
20:00h
ICCIC Auditorium (Vía Augusta, 205 – 08021 Barcelona)

Fundat l’any 2013, el Moana Quartet compta en l’actualitat amb els violinistes Rubén Herrera i Carlota Novell, el viola Sergi Miró i la violoncel·lista Clara Manjón.

Amb una formació professional internacional d’allò més rica i diversa, els integrants del Quartet Moana tenen en comú haver coincidit en els seus estudis superiors, al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, per després seguir perfeccionaments tècnics a l’estranger.

El seu repertori tracta d’abordar diferents estils i èpoques, amb la intenció de fer arribar al públic, de forma gairebé pedagògica, l’ampli ventall d’expressions artístiques que avui concorren en la música. Sempre però, amb la intenció d’endinsar-se en la formació del quartet de corda clàssic i aprofundir en un repertori propi de la formació, mitjançant la recerca i investigació de repertoris insòlits, sense perdre el fil en comú en la seva interpretació.

Han estat convidats a més de quaranta festivals, cicles i concerts, i el seu projecte pedagògic els ha portat a actuar a més d’una vintena de Centres Cívics i Culturals d’arreu de Catalunya.

RESERVA D’ENTRADES A PARTIR DEL 5 D’OCTUBRE 2022 (10:00h)


Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.