ORFEÓ BARCELONÈS

Dimecres 11 de maig de 2022
19:30h
ICCIC Auditorium (Via Augusta, 205 – 08021 – Barcelona)

L’Orfeó Barcelonès és el primer orfeó de l’estat espanyol i un dels primers d’Europa.
Durant aquests 169 anys d’història ha viscut èpoques i circumstàncies de tota mena, fins i tot d’inactivitat, quan les condicions polítiques, socials o econòmiques han sigut adverses, però sempre ha mantingut una brasa encesa que ha permès que sortosament no caigués en l’oblit.

L’any 2007, després de la gran trobada d’orfeons a Montserrat a finals d’octubre del 2006, van reprendre el assaijos per bastir un repertori actualitzat, incorporant nous conceptes d’arranjaments i acompanyament musical poc o gens utilitzats fins llavors.

La seva ambició és que les dues hores que assagen cada setmana serveixin per passar-ho bé, tant els que canten com els qui vulguin escoltar-los.
Dels 26 cantaires actuals, només sis o set tenen algun estudi o nocions de música.
Això dona a entendre el caràcter lúdic i popular d’un grup quin propòsit és reunir-se ben avinguts, disposats a treballar per gaudir junts del cant coral sense virtuosismes i amb les portes obertes a tothom qui desitgi adherir-s’hi.

Amb una mostra del seu repertori adaptat als nostres temps, ens oferiran un programa molt variat que ben segur plaurà a tothom.

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Not Found"]