Barcelona Springtime Swing ’22: LOUIS MAZETIER

14 maig de 2022
19:00h
Lloc: CENTRE MORAL DE GRÀCIA (Ros de Olano, 9 – Barcelona)

Barcelona Springtime Swing ’22 és la segona edició d’una iniciativa que es va presentar per primer cop el 2019 i que ha estat interrompuda durant dos anys per causa de la pandèmia. L’objectiu que es van marcar les entitats que donen suport a aquest projecte, és el de donar l’oportunitat al nostre públic de conèixer i gaudir de la música de figures de nivell internacional del panorama actual del jazz – dintre de l’àmplia parcel·la d’allò que s’entén per jazz clàssic – que normalment no visiten els nostres escenaris.
Creiem que els aficionats al jazz de sempre i aquells que senten una incipient curiositat per aquest gènere, agrairan aquesta iniciativa que els posarà en contacte amb intèrprets de gran categoria, la música dels quals, sense rebaixar el seu nivell d’exigència, està a l’abast de tota mena de públics.
Aquesta és la intenció dels organitzadors d’aquest cicle de tres concerts que esperem de tot cor, tingui una bona rebuda per part del nostre públic.

Louis Mazetier (piano jazz)

LOUIS MAZETIER

Entre els pianistes de stride, Louis Mazetier ocupa un lloc al capdamunt. Amb un estil totalment personal, està considerat com un dels pianistes de stride més talentosos de qualsevol època. Encara que el seu estil pugui sonar “vintage”, no hi ha res de vell o cansat en la seva forma de tocar. Tant les seves composicions (la majoria de les quals estan dedicades als mestres del jazz de l’stride i del swing), com les seves virtuoses improvisacions, estan plenes de l’alegre creativitat que es troba en el millor jazz.
Mazetier va començar a tocar jazz als 14 anys i als 18 ja actuava als clubs de jazz de París. A més de la seva carrera com a músic, treballa a temps complet com a radiòleg. Toca amb la Paris Washboard Band i ha enregistrat discs amb Dick Hyman, François Rilhac, Alain Marquet i Neville Dickie, entre d’altres.
Louis ha publicat múltiples àlbums com a líder o co-líder. Encara que està influenciat per pianistes de jazz anteriors, com Eubie Blake, James P. Johnson, Fats Waller, Don Ewell, Johnny Guarnieri, Dick Wellstood i Art Tatum, la seva influència més gran sembla ser Donald Lambert.

Fes la teva reserva: https://www.entrapolis.com/entradas/jazz-concert-louis-mazetier-piano-jazz

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Not Found"]