Barcelona Springtime Swing ’22: ADRIAN CUNNINGHAM & HIS OLD SCHOOL

21 d’abril de 2022
19:30h
Lloc: ICCIC Auditorium (Via Augusta, 205 – 08021 Barcelona)

Barcelona Springtime Swing ’22 és la segona edició d’una iniciativa que es va presentar per primer cop el 2019 i que ha estat interrompuda durant dos anys per causa de la pandèmia. L’objectiu que es van marcar les entitats que donen suport a aquest projecte, és el de donar l’oportunitat al nostre públic de conèixer i gaudir de la música de figures de nivell internacional del panorama actual del jazz – dintre de l’àmplia parcel·la d’allò que s’entén per jazz clàssic – que normalment no visiten els nostres escenaris.
Creiem que els aficionats al jazz de sempre i aquells que senten una incipient curiositat per aquest gènere, agrairan aquesta iniciativa que els posarà en contacte amb intèrprets de gran categoria, la música dels quals, sense rebaixar el seu nivell d’exigència, està a l’abast de tota mena de públics.
Aquesta és la intenció dels organitzadors d’aquest cicle de tres concerts que esperem de tot cor, tingui una bona rebuda per part del nostre públic.

ADRIAN CUNNINGHAM & HIS OLD SCHOOL (Jazz Clàssic)

Adrian Cunningham (clarinet, saxo tenor, flauta)
Oriol Vallès (trompeta)
Dani Alonso (trombó)
Arthem Zhuliev (saxo baríton)
Gerard Nieto (piano)
Queralt Camps (contrabaix)
Martí Elías (bateria)

ADRIAN CUNNINGHAM
Adrian Cunningham, nascut a Sydney, Austràlia, però resident a New York, és un multi-instrumentista, arranjador, compositor i cantant de projecció internacional. Dirigeix la seva pròpia banda de jazz tradicional, Professor Cunningham and His Old School, amb qui ha realitzat gires per Europa, els Estats Units i el Japó.
Ha rebut diversos guardons, com el Hot House Saxophone Award el 2017, el premi World Jam el 2016 i 2017 i el premi al millor grup al Harlem Festival de Vilnius, Lituània.
Cunningham ha treballat amb músics de la talla de Wynton Marsalis, Wycliffe Gordon, Jeff Hamilton, Jon Batiste, George Coleman Jr., John Clayton, Ted Rosenthal, Chris Potter i Renee Marie.

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
[contact-form-7 404 "Not Found"]