Antoni Sala, el violoncel viatger

Antoni Sala i Julià és d’aquells gran intèrprets catalans als quals el temps no ha fet justícia. Fou un dels grans del violoncel de la primera meitat del segle XX, amb un nombre de concerts que no exageraríem si afirméssim que va depassar el parell de milers, amb una carrera internacional de primer ordre i que, malgrat tot, pocs recorden.”
Així comença la biografia que Josep M Rebés escriu d’Antoni Sala a  interpretscatalanshistorics.com i on destaca l’estada de cinc anys que el violoncel·lista català va fer als Estats Units, on fou conegut i reconegut pel seu virtuosisme.
La relació que Antoni Sala va establir amb músics, intèrprets i institucions nord-americanes ha estat el motiu que la Fundació IEN aculli la conferència “ Antoni Sala, el violoncel viatger” organitzada per l’ Associació Joan Manén en el 1r cicle de conferències intèrprets catalans històrics

Dijous 6 d’Octubre de 2022
19.00h
Fundació Institut d’Estudis Nord-americans
Via Augusta, 121 – Barcelona

Entrada lliure amb reserva prèvia: comunicacio@joanmanen.cat

Conferència a càrrec de Josep Maria Rebés. Investigador i difusor de la música catalana cronista de concerts de música clàssica en webs especialitzades com ara Núvol, Barcelona Clàssica i Mundo Clásico.

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.