L’IEN garanteix que la utilització d’aquestes dades compleix amb el Reglament General de Protecció de Dades a Europa “RGPD” (UE) 2016/679.

És important que les teves dades siguin correctes i que les mantinguis actualitzades, per poder rebre les nostres comunicacions tant acadèmiques com de les nostres activitats culturals. Si us plau, comunica com més aviat possible qualsevol modificació.

Responsable de tractament

Fundación Privada Instituto de Estudios Norteamericanos
Via Augusta 123, 08006 Barcelona
NIF G-63875959
Tel: 932405110
Web: www.ien.es
Email: info@ien.es

Per contactar amb el nostre delegat de protecció de dades escriu a sistemas@ien.es

Per a què utilitzem les teves dades

  • Comunicacions relacionades amb els cursos que tens contractats al nostre centre. S’inclouen rebuts i notes.
  • Mantenir-te informat de les nostres ofertes i promocions sobre els nostres productes, serveis i activitats culturals.

 

Pots revocar o canviar el teu consentiment adreçant escrit o correu a l’institut, presencialment o bé en el link que trobaràs a les nostres comunicacions.

Temps de conservació de les dades

Les dades personals que ens facilitis seran conservats en tant que duri la nostra relació contractual i en tant que no sol·licitis la seva modificació o supressió a través dels mitjans indicats.

A qui comuniquem les teves dades

Les teves dades personals no són comunicades a cap tercer, llevat que estiguem obligats legalment a fer-ho. En tal cas, únicament comunicarem les dades a què estiguéssim estrictament obligats.

Els teus drets

Pots exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat, i a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat.
Cal adreçar-se a l’Institut per correu electrònic (info@ien.es), presencialment o per l’enllaç que trobaràs a les nostres comunicacions.
T’informem que atendrem la teva petició dins dels terminis legalment establerts i que, en qualsevol cas, tens dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AEPD).