Guia de matriculació


Què has de tenir en compte

És molt important matricular-se el més aviat possible per a no quedar-se sense plaça o per a que es pugui formar el grup amb el mínim d’alumnes abans de començar les classes.
No obstant, els alumnes interessats en cursos multimèdia que no estiguin subjectes a les classes regulars com a reforç addicionals, es poden matricular i incorporar en qualsevol moment.

Requisits per a nous alumnes
Tots els nous alumnes hauran d’abonar 56€ en concepte d’inscripció al centre.

Programa Acadèmic Junior-Teen
Els nous alumnes, entre els 3 i els 11 anys, han de matricular-se directament al curs que els correspongui per edat.
Els alumnes entre els 12, o complerts dins de l’any natural, i els 17 anys amb coneixements d’anglès, han de fer la prova de nivell per determinar el que els hi correspon del nostre programa.

Tens entre 12 i 17 anys? Fes la teva prova de nivell gratuïta

Programa Acadèmic Adults
Els nous alumnes amb coneixements d’anglès (encara que siguin mínims) hauran de realitzar la prova de nivell per determinar el que els hi correspon del nostre programa.

Nou alumne? Fes la teva prova de nivell gratuïta i et direm quin curs et correspon

Matriculació d’antics alumnes

Si fa més d’un any natural que no estudies a l’Institut Nord-americà, hauràs de fer la prova de nivell per a que se’t pugui assignar el que et correspongui actualment. La qualificació de l’últim curs realitzat del Programa General té un any de vigència.

Si fa menys d’un any natural, et pots matricular directament al nivell que et correspongui.

Prova de nivell

A partir dels 12 anys i per a matricular-se en un de nostres Programes Acadèmics (ja sigui per a nens o adults), tant els nous alumnes com els antics que portin més d’un any sense estudiar al centre hauran de realitzar una prova de nivell prèvia a la matriculació.
Aquesta prova ens permet assessorar els teus coneixements per a assignar-te el curs que millor s’adapti a les teves necessitats. La prova consta de dues parts:

 • 1- Un examen tipus test
 • 2- Una prova oral

Un cop coneguis el teu nivell, consulta els diferents horaris que s’ofereixen per als cursos i escull el pla de cursos i la forma de pagament que desitgis.
Consulta els nostres Plans de Pagament i Descomptes.

Documentació a aportar

S’ha de facilitar el número del DNI (si no el tens, et facilitarem un codi personal) així com la informació de caràcter personal: nom complet, direcció postal, any de naixement, telèfon i direcció de correu electrònic, entre d’altres.
En el cas dels menors de 18 anys, s’hauran d’aportar els telèfons i correus electrònics de pares o tutors.

Matrícula presencial i horaris

Horari de matrícula: de 10:00 a 14:30 i de 15:30 a 20:30 h de dilluns a divendres.
Durant els períodes de matriculació, la nostra secretaría estarà oberta a dins de l’horari indicat. Consulta les dates de matriculació per a cada trimestre al nostre calendari de matriculació
El nostre personal de matrícula pot assessorar-te davant de qualsevol dubte que tinguis sobre els cursos o els plans de pagament.

Matrícula per telèfon

Els alumnes que coneguin el nivell que els hi correspon, es poden matricular i realitzar el pagament per telèfon, en horaris de matrícula mitjançant targeta de crèdit o dèbit, o amb un càrrec al compte bancari.

Matricula’t avui mateix trucant-nos al 93 240 28 50
Truca ara

Condicions i Normes Generals

Llibres de Text
Els llibres de text o altres materials didàctics que es fan servir tant a les classes presencials com a les classes multimèdia no estan inclosos en el preu del curs; tampoc s’inclouen les llicències d’ús dels materials en línia dels cursos TOEFL (IBT), TOEIC i First Certificate Exam de multimèdia.

Normes Generals
 • L’hora de classe té una duració mínima de 50 minuts.
 • Les classes poden començar com a màxim 10 minuts més tard de l’hora indicada per facilitar l’arribada a l’aula tant del professorat com de l’alumnat. Al Programa Junior-Teen, les classes dels dissabtes del primer torn horari, comencen a l’hora en punt (9.30 h) i poden acabar com a màxim 10 minuts abans (11.20 h).
 • Les classes tenen un nombre limitat de 14 alumnes en general. En alguns casos el límit d’alumnes pot variar lleugerament. Als nivells Very Young Learners el límit és de 10 i 12 alumnes en funció de les edats.
 • L’Institut Nord-americà es reserva el dret de nomenar o canviar el professor segons les necessitats del Centre encara que el curs hagi començat.
 • Es poden cancel·lar els horaris que no reuneixin a un mínim de 6 alumnes. En aquest cas, es retornarà l’import abonat als alumnes matriculats en els cursos cancel·lats per l’Institut Nord-americà.
 • L’Institut Nord-americà retindrà una quantitat de l’import del curs en concepte de despeses administratives als alumnes que anul·lin la matrícula abans del primer dia de classe.
 • Els rebuts domiciliats que es retornin pel banc tindran unes despeses bancàries addicionals a càrrec de l’alumne
 • Una vegada hagin començat les classes no es retornarà l’import de la matrícula ni el del curs, encara que l’alumne es matriculi després del primer dia de classe o no hagi assistit a cap classe.
 • Després de dues setmanes des de la data de matriculació d’un alumne, no podran realitzar-se reclamacions sobre drets ni devolucions de matrícules, altes o baixes, encara que l’alumne no hagi assistit a les classes, ja siguin de cursos presencials com de cursos multimèdia.
 • Els cursos multimèdia tenen una duració determinada en funció del curs escollit. Després d’aquest termini, no es tindrà dret a cap reclamació sobre les hores no realitzades.