Falsterbo és un grup musical amb més de 40 anys d’història (mireu la web www.falsterbomari.com, també trobareu informació al Facebook Eduard Estivill Falsterbo Marí).

Sempre han fet música folk i han popularitzat cançons tan conegudes com “Paf, el drac màgic”, “L’estranya joguina”, “Quan el sol es pon”, “Camí Ral”, “Que s’han fet d’aquelles flors”, i moltíssimes més cançons que formen part de la història musical d’aquest país.

Tenen 8 vinils i 3 CD. A més a més ha estat un dels grups fundadors del Grup de Folk, amb els que han fet 3 vinils i 4 CD.

Són especialistes en folk nord-americà, traduint i cantant cançons de Peter Paul and Mary, John Denver, i molts d’altres.

Actualment, Falsterbo segueixen cantant i comunicant bones sensacions, cuidant molt les harmonies, l’afinació i la posta en escena.

El grup este format actualment per Montse Domènech (percussió), Toni Hernández (guitarres), Jordi Marquillas (violí i mandolina) i Eduard Estivill (guitarra). Tots canten i per tant les harmonies són una de les seves grans qualitats.

Si veniu a veure’ls segur que passareu una bona estona!