TetraBrass Bcn Ensemble naix de l’impuls i necessitat de fer i donar a conèixer la música de cambra per part de quatre instrumentistes professionals de vent metall.

Aquesta formació és un quartet de metalls, integrat per una trompeta, una trompa, un trombó i un trombó baix. Aquesta riquesa de colors sonors i les capacitats virtuosístiques d’aquests instruments, molt sovint no conegudes, fa que l’eclecticisme musical sigui la senya d’identitat d’aquest grup de cambra.

L’objectiu d’aquest grup de cambra és apropar a l’oient un repertori, una sonoritat i un missatge musical poc conegut, on la qualitat musical, artística i comunicativa faci de l’experiència musical viscuda, quelcom extraordinari.

Components

Emilio Bayarri Ombuena, trombó

Solista de trombó a la Banda Municipal de Barcelona des de 2002. Format al Conservatori Superior de València, ha col.laborat amb diverses orquestres de l’estat.

Carles Lizondo Ferrer, trompa

Va realitzar els seus estudis superiors i màster al Conservatori de València amb el professor Juan José LLimerá. Actualment, és trompa solista col·laborador a la Banda Municipal de Barcelona i l’Orquestra “Reino de Aragón”, entre altres.

Francisco Palacios Quixal, trombó Baix

Actualment es trombó baix titular de la Banda Municipal de Barcelona i professor de trombó al Conservatori de Manresa. També ha segut membre del´OBC (2002-2004) i Orquesta de Cordoba (2008-2010). Com a freelance ha col.laborat amb la majoria d`orquestres de l´estat.

Patricio Soler Perez, trompeta

Solista de Trompeta a la Banda Municipal de Barcelona des de 2009. Ha col.laborat amb gran part de les orquestres de l’Estat. Actualment compagina la tasca de músic a la Banda municipal amb la docència a l’Escola de Musica de Cambrils i a l’Escola de música Artcàdia a Castellar del Vallés.

Programa

  • “Fanfare for Bima”, Leonard Berstein
  • “Bima’s theme”, Carles Lizondo
  • “Locus Iste”, A.Bruckner(arr. Brad Howland)
  • “Alla Cubana”, Thierry Thibault
  • “Pavane”, G. Faure(arr. Alain López)
  • “Campera”, Enrique Crespo
  • “Suite Pantomímica”, Salvador Brotons
  • “Danza del Molinero”, M.de Falla(arr Oscar Senen)