Components

 • Sílvia Sabater, soprano
 • Carlos Gómez, tenor
 • Daniel Ruiz, piano

Programa

 • West Side Story:
  Somewhere (soprano i tenor)
  Maria
  (tenor)
  One hand, one heart (soprano i tenor), Leonard Bernstein
 • Sa nuit d’été (soprano)
 • The Boatmen’s dance
  Long time Ago (tenor), Aaron Copland
 • Three preludes (piano sol), George Gershwin
 • Summertime, Porgy and Bess (soprano), George Gershwin
 • Les Misérables:
  Bring him home (tenor)
  I dreamed a dream (soprano), Claude-Michel Schönberg
 • The Wizard of Oz
  Over the rainbow (soprano), Harold Arlen
 • The Mikado
  Were you not to Ko-Ko plighted (soprano i tenor), Gilbert and Sullivan

Biografia

Sílvia Sabater Martínez, soprano

Estudia el Grau Superior de Piano al Conservatori Superior de Música del Liceu, el Grau Professional de Cant al Conservatori de Sabadell obtenint el Premi d’Honor, i el Grau Superior de Cant a l’ESMUC, amb la qual·lificació d’Excel·lent. Ha estat guardonada amb diferents premis i reconeixements, entre ells: tercer premi de solista al Concurs d’Interpretació Musical l’Arjau, beca de la Fundació Victòria dels Àngels i tercer premi al concurs de cant líric L’odissea de la veu.
És membre del cor professional europeu Chamber Choir of Europe i reforç habitual del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. Com a solista d’oratori ha cantat la Passió segons Sant Joan de Bach a la Sagrada Família, l’Exsultate Jubilate, el Regina Coeli i el Rèquiem de Mozart al Teatre Ristori de Verona. Pel que fa al repertori operísitc, La Flauta Màgica de Mozart, amb el rol de Pamina; el rol de Violetta de La Traviata de Verdi als Amics del Liceu del Gran Teatre del Liceu, el Tirant lo Blanc a Grècia (òpera contemporània) com a Plaerdemavida al TNC, el rol de Susanna de Le nozze di Fígaro de Mozart al 10è Festival Besançon/Montfaucon, el rol de Giannetta de l’Elisir d’Amore de Donizetti, entre d’altres.

Carlos Arturo Gómez, tenor

Neix a Bogotà, en 1989. Inicia els seus estudis en la Pontificia Universidad Javeriana (Bogotà 2008). Continua la seva formació en Guildhall School of Music (Londres 2011) on va obtenir el seu Títol Superior de Cant i en l’ESMuC, on obté el Màster en Interpretació de la Música Antiga (Barcelona 2015). En òpera ha interpretat diversos papers: Daniel en Betly de Donizetti, (Barcelona 2016); Cub en Boys of Paradise de Vahan Salorian (Londres, 2016); Orfeo en la primera escenificació en temps moderns de La morte d’Orfeo de Stefano Landi, dirigida per Andrew Lawrence-King (Sant Petersburg, Rússia 2013); Padre Valverde en l’estrena de El último día de Francisco Pizarro, de Moisès Bertrán (Bogotà 2017); Pastor/Spiri en L’Orfeo de Monteverdi (Los músicos de Su Alteza 2017); Nerone en L’incoronazione di Poppea (Bari, Itàlia 2017); Silvano en Diana de Reinhard Keiser dirigit per Martin Gester (Estrasburg 2018); Basilio/Curzio en Le nozze di Figaro (Barcelona 2018) i Nadir en Ali-Baba où les quarante vouleurs de Luigi Cherubini (Ginebra 2018). Ha interpretat com a solista Vespro della Beata Vergine de Monteverdi dirigit per Andrew Lawrence-King (Moscou, Rússia, 2014) i dirigit per Eligio Luis Quintero (Puerto de la Cruz 2017); Lazarus de Schubert (SMR, Cuenca 2017). Ha interpretat el rol del Doctor Oriol en l’oratori El Regreso, de Carles Baguer, dirigit per Edmond Colomer (Barcelona 2019). És membre de la Jove Capella Reial de Catalunya (dir. Lluis Villamajó) ensemble amb el qual ha debutat en el Gran Teatre del Liceu sota la direcció de Jordi Savall (Barcelona, 2017).

Daniel Ruiz Hurtado, piano

Nacut a La Canonja (Tarragona, Catalunya), va rebre els seus primers estudis al Conservatori Professional de Música de Vila-seca. Més tard, va continuar els seus estudis a Barcelona a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), sota la direcció de Pierre Réach.
Va ser guardonat amb un intercanvi amb la famosa escola de Moscú, Gnessin School of Music, on va poder treballar amb els professors de l’escola, a més a més, el mateix any va rebre una beca de la Fundació Anna Riera per a poder finalitzar els seus estudis a Barcelona, obtenint les màximes qualificacions i premi d’Honor en la especialitat de piano. Ha tingut l’oportunitat de treballar amb grans mestres de la música com per exemple Paul Badura-Skoda, Joaquín Achúcarro, Edith Fischer, Claudio Martínez Mehner, Trio kandinsky, Harlem Quartet, Tatiana Zelikman entre
d’altres. Ha obtingut reconeixements en diferents competicions arreu d’Espanya i la possibilitat de tocar el concert en Fa menor de J. S. Bach amb la Jove Orquestra Simfònica del Vallès.
Al 2018 finalitza el màster d’interpretació a Londres a la prestigiosa escola Royal College of Music, gràcies a una beca de la pròpia escola amb la professora Sofya Gulyak.