Josep Buforn i Galan, piano

Nascut a Barcelona, va estudiar al Conservatori Superior de Música del Liceu. Va fer els estudis de piano a The Associated Board of the Royal School of Music (Anglaterra) amb Òscar Boada i al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb Maria Jesús Crespo amb les màximes qualificacions. Ha rebut classes magistrals de Luiz de Moura Sousa, Nina Drath, Nina Svetlanova i Peter Bithell.

Va guanyar el primer premi del Concurs de Joves Intèrprets de Vilafranca del Penedès i també del I Concurs de Piano Ricard Viñes de Lleida. Recentment ha obtingut el premi al millor pianista acompanyant estatal al Certamen Intercentros de Madrid.

Té una àmplia experiència com a pianista repertorista, acompanyant i en música de cambra, igualment ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, Jove Orquestra Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i amb la Banda Municipal de Barcelona.

Actualment, i dins de la seva faceta com a pianista repertorista, la seva presència és constantment requerida per reconeguts i prestigiosos intèrprets dins l’escena operística a nivell internacional. Tanmateix col.labora amb el Cor del Gran Teatre del Liceu i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, i és pianista acompanyant del Cor Jove i de l’Orfeó Català.

Patricio Soler Pérez, trompeta

Músic natural d’Alzira (València) comença els seus estudis a l’escola de música del seu poble, on finalitza les Ensenyances Professionals amb les més altes qualificacions sota la tutela de Ricardo Soldado. Posteriorment passa a formar part del Conservatori Joaquín Rodrigo de València on realitza els estudis de grau superior tenint com a professors a J.M. Ortí i J.C. Alandete.

Ha realitzat cursos i masterclass amb professors de talla internacional com: Carlos Benetó, Juanjo Serna, Luís González, Rubén Marqués,Roberto Bodí,Vince Di Martino, Marc Ridenour, Alan Siebert,Tom Rolfs, Mike Martin,Allen Vizzutti,Ben Wright…

Ha col·laborat amb l’Orquestra simfònica de Castella i Lleó, Orquestra del Palau de les Arts, Orquestra de València, Orquestra de Ràdio Televisió Espanyola, Orquestra Simfònica de Navarra, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, entre d’altres. Actualment és trompeta solista de la Banda Municipal de Barcelona.

Programa: De Catalunya als Estats Units

Fulles de tardor, S. Brotons

Quatre preludis de llum, A. Guinovart

  • Llum de matinada
  • Llum de migdia
  • Llum de tarda
  • Llum de capvespre

The man I love, G. Gershwin (piano sol)

A song from the heart, E. Ewazen

Rhapsody in blue, G. Gershwin (arranged for trumpet and piano by T. Dokshitser)