Nascut l’any 1970 a Barcelona, ha estudiat amb Joan Rubinat i amb el seu pare, Albert Giménez Attenelle.

L’any 1992 becat per la Generalitat de Catalunya, ingressa a la Guildhall School of Music and Drama de Londres  on va estudiar  amb els professors Paul Berkowitz i Alexander Volkov.

Des de 1989 realitza concerts regularment tant com a solista com en diferents formacions de música de cambra. Ha actuat a la majoria de ciutats catalanes i a gran part del territori espanyol, així com a Anglaterra, França, Bèlgica i Luxemburg.

Ha actuat coma solista amb la Orquestra Simfònica del Vallès, la Jove Orquestra de les Escoles de Musica de Catalunya (OEMUC), l’ Orquestra Simfònica del Conservatori d’Igualada i l’Orquestra Simfònica Segle XXI.

Ha enregistrat en directe i en estudi per a Catalunya Música, RNE Radio 2, Ràdio 4, COM Ràdio,TVE i TV3 i recentment ha gravat un CD amb el violista Ashan Pillai pel segell Columna Música.

Actualment és professor de piano al Conservatori de Badalona i repertorista a l’ESMUC. A més des de 2005 imparteix classes a diversos cursos d’estiu. Ha estat membre del jurat de nombrosos concursos nacionals de piano i música de cambra.

Programa

 • Colinde (Nadales romaneses), B. Bartok
 • L’arbre de Nadal, F. Liszt
  1. Psallite (Nadala antiga)
  2. O heilige nacht (Santa nit)
  3. Die hirten an der krippe (Els pastors al pesebre)
  4. Adeste fideles
  5. Scherzoso (Encenent les espelmes a l’arbre)
  6. Glockenspiel (Carilló)
  7. Schlummerlied (Cançó de somni)
  8. Antiga nadala provençal
  9. Abendglocken (campanes al vespre)
  10. Ehemals (Fa molt de temps)
  11. Hongaresa
  12. Polonesa