Els Solistes de La Locomotora Negra i músics de la Fundació Jazzclass ens ofereixen una Jam Session Solidària a favor de l’ONG Aigua per al Sahel i així unir els nostres esforços per ajudar en la terrible situació de fam deguda a la manca de pluges a Burkina Faso.

Volem portar aigua potable pels nens i les dones del poblat de Guella, a Burkina Faso. Tu també pots col·laborar per finançar la construcció d’un pou d’aigua potable per evitar la mortalitat infantil i la sobrecàrrega de treball de les dones i dels nens i nenes del poblat de Guella.

Ajuda’ns a construir un “forage” al costat de l’escola amb accés per a tota la població. Els “forages” són pous estrets que poden arribar a molta fondària, tapats i amb bomba manual, així l’aigua no es pot contaminar proveint-los tot l’any. Aquests pous necessiten perforacions profundes i costen molts diners i, per a la gent d’aquests poblats que amb prou feines poden sobreviure, són inabastables.

Més de 750 milions de persones al món no tenen aigua potable a prop (la majoria a l’Àfrica subsahariana), provocant malalties i morts, sobre tot entre els nens d’un a cinc anys per diarrees.

Aigua per al Sahel pensa que l’aigua és un dret i la base de tot desenvolupament sostenible.

Portem aigua, portem vida amb l’Institut d’estudis Nord-americans a les zones rurals a Burkina Faso.

Compra les entrades a 5€, 10€ o 20€ o fes un donatiu a través de la web www.entradium.com. També pots comprar les entrades el mateix dia del concert a l’IEN.