La primavera de 2015 troba la Jove Big Band en plena forma. L’orquestra compta amb una formació completa de cinc saxos, quatre trombons, quatre trompetes, secció rítmica i dos vocalistes. Una formació d’aquestes dimensions requereix la implicació de molta gent per poder portar-se a terme. Si manquen veus, no funciona!

El Taller de Músics aposta per posar la Big Band en el focus central del seu pla d’estudis. A banda de ser una peça poderosa de l’aparador del centre, l’opció de poder tocar en una Big Band és un dels objectius de qualsevol estudiant de jazz. La Jove Big Band dóna l’oportunitat d’experimentar el procés d’assajar i aprofundir en la saborosa tradició del jazz i de poder presentar-se en públic amb una música polida i ben interpretada.

El repertori de la Big Band és eclèctic. Count Basie és imprescindible; el seu swing inexorable serà protagonista en diverses peces que interpretarà la Jove Big Band. També interpretarem música llatina, balades i estàndards de jazz, i farem alguna pinzellada al bebop de Charlie Parker i al hard bop d’Horace Silver. Un show captivador a partir d’una degustació de les infinites possibilitats que té la música jazz.

Director musical: Tom Johnson.