Duo de blues Barceloní, format per Lluís Souto Gassó (harmònica) i Sergio Giunta Díaz “el Sangre” (guitarra i veu). Dos músics amb una llarga trajectòria i carrera musical dins del món del blues del que en són uns veritables amants  apassionats en totes les seves variants.

Lluís Souto, l’instrument del qual és l’harmònica, ha col·laborat amb diverses bandes como “The Next Club”, “The Blues Pie Factory”, “La Teoría del Taburete”, “The Bluesters i David Giorcelli & Friends”, “Little Victor”, “The Healers”, “The Zimmerman”, “SBB Blues Band”, “Deep Blues”, “La bluesero” i “Alan Pardo” entre d’altres.

Actualment, compagina la seva activitat en el duo “The Blues Prisoners” amb la banda de blues “The King Revelers”, de la que n’és membre fundador i manager i, també, amb la banda de blues “Bluesnet Band”.

SERGIO GIUNTA , és un guitarrista nascut a Buenos Aires (Argentina) però establert a Barcelona des de fa més de vint anys. Ha col·laborat amb músics diversos i ha format part de nombroses bandes como “Polos Opuestos”, “Jass”, “Harmónica Zumel Blues Band”,  “Chicago Blues Tribute”, “New Blues Explosion”, “Muddy Waters Tribute Bcn Band”, “Endorfina”, “F.B.Sarabia”, “Yoichi Kuei-Mei”, “Noches de mierda satén”, “Criminal Insane Lovers”, “Elaiza”, “Sangre & Fisión”, “No more pills” entre d’altres.

Actualment, compagina la seva activitat como a guitarrista i cantant en el duo “The Blues Prisoners” amb la banda “Canciones de Nadie” de la que n’és guitarrista i productor.