“From ella to Sarah tribute”

Homenatge a les grans cantants Ella Fitzgerald i Sarah Vaughan a càrrec de Susana Sheiman (vocal), Xavier Algans (piano), Pere Loewe (contrabaix) i Xavier Hinojosa (bateria).

Susana Sheiman és una de les veus més personals i aclamades del jazz espanyol actual. Nascuda a Madrid el 1973, inicia la seva trajectòria professional als 16 anys com a vocalista soul dels grups madrilenys FBI i Moby Dick i, dos anys més tard, liderant la banda Soul Shake. Durant aquest període Susana actua en les principals sales de Madrid, guanyant-se el reconeixement de la premsa i del públic pel seu talent com a vocalista de Soul clàssic i com a compositora.

Comença a rebre classes de cant i pren contacte amb el Jazz, el que marcarà la seva carrera professional fins a fundar el grup Susana Sheiman, SL al costat de José Ma Sepúlveda i José Luis Pérez-Toledo, amb qui durant 10 anys interpreta un repertori original Funk- Soul i Jazz col·laborant també com a compositora.

Paral·lelament, participa en diversos projectes artístics, entre ells la interpretació de la banda sonora de Lluna, curtmetratge d’Alejandro Amenábar, o la composició i interpretació del tema publicitari merequetengue, per Baccardi.

El 2004 s’instal·la a Barcelona. Plenament dedicada al Jazz, entra en contacte amb els músics més rellevants de la ciutat, els qui la conviden a participar en formacions com la Barcelona Jazz Orquestra i en grans projectes com l’Homenatge a Duke Ellington o Remembering Ella.

La calidesa del seu timbre de veu, la varietat de matisos, el seu ampli registre, la força de la seva posada en escena i la intensa expressivitat de les seves interpretacions converteixen els concerts de Susana Sheiman en moments tan emocionants com únics, un poderós espectacle de gospel, swing i soul a través d’una veu incomparable.