Benvinguts al Concert de la Sleaford Band.

Jim McQuade, fundador de la Banda Sleaford, ha estat el director de Música des que la banda es va iniciar fa gairebé 16 anys. Es va formar el 9 de maig de 1998 i s’ha convertit en una de les bandes de vent líders a Lincolnhire amb al voltant de 40 membres. Una combinació de músics aficionats i semi-professionals que assajant cada dissabte al matí a Sleaford  produint un so molt professional. Mai hem perdut de vista el fet que som una banda d’aficionats amb un lema de “Música per a tots a l’àrea rural”.

El primer assaig va incloure un violinista, un pianista, i un guitarrista que no sabien llegir música, un reproductor gravador que tocava el clarinet (Ken és ara el director de la Banda de Formació i el clarinetista solista !!) i un saxofonista que no podien seure i tocar perquè no havia rebut aquesta lliçó encara! Vam agafar una peça musical i vam passar dues hores assajant-la.

El Sr John Rebost i el Sr. Frank Greus, empresaris locals, van ser dos dels nostres primers seguidors. John va proporcionar el finançament necessari i Frank és ara el president de la banda.

En 2000 es va crear la Sleaford Traning Band pertal de donar una oportunitat als principiants joves i grans per participar en l’aprenentatge de  música en un ambient. Ken Garfield va ser nomenat Director de Música, i el seu indubtable talent com a mestre s’ha demostrat des de llavors.

La Banda de Concert Sleaford ha tocat a nivell local amb la Royal British Legion en el normal Poppy Prom, presentat el concert espectacular de focs artificials a Heckington Show i recentment de gira a Berlín i París.