Projecte jazzístic sobre la música de la banda britànica de rock progressiu Genesis, dins del període que va des del disc “Trespass” de 1970 fins al doble àlbum “The lamb lies down on broadway” de 1974.

És la continuació del projecte “Jazznesis” (Discmedi 2008), i va suposar el quart treball discogràfic de Jaume Vilaseca Trio. Endinsa les composicions genesianes en l’estil mediterrani,llatí i una mica flamenc del quartet barceloní.

Jazznesis ll, que serà el 7è disc de J.V., completa l’obra de Genesis augmentant el risc en els temes escollits (The Lamb Lies Down on Broadway, Fountain of Salmacis o Supper’s Ready), en els arranjaments, molt treballats, i en un llenguatge molt jazz, molt improvisador, on tots els instruments interactuen creant un so autèntic, instrumental i acústic.

Jazznesis II és un noble homenatge a les atmosferes rocksimfonianes que la banda va concebre amb veus, mellotrons, orgues, guitarres elèctriques i pedals.

Jazz pur, on la improvisació és el més important, però sobre melodies i harmonies d’uns compositors que als anys 70 van fer mèrits per convertir-se en clàssics.

Components

  • Jaume Vilaseca, piano
  • Dick Them, baix i contrabaix
  • Ramon Diaz, bateria i percussió