Imaginant Miró és l’oferta de jazz que presenten els components de l’Ignasi Terraza Trio. Imaginant Miró es va estrenar l’any passat, amb gran èxit de públic, a la Nacional Gallery of Art de Washington, en el marc de l’exposició monogràfica sobre el pintor que hi havia a la capital nord-americana, al Festival de Jazz de Barcelona, a l’ambaixada d’Espanya a Paris, al Centre d’Art – Reina Sofía – Madrid, etc.

Imaginant Miró és un espectacle en què el jazz i la pintura van de la mà en una sèrie de peces inspirades en quadres de Miró, escrites per Ignasi Terraza i interpretades pel seu trio, amb el mateix Ignasi Terraza al piano, Horacio Fumero al contrabaix i Xavier Hinojosa a la bateria.

És un concert en què, amb la sala en penombra, abans de cada tema musical una veu en off descriu de forma poètica i suggeridora una peça de Miró, segons el text de la historiadora de l’art Carlota Polo. L’obra és projectada per imatges d’animació del vídeo artista David Cid (col·laborador de la Fura dels Baus). Un espectacle on el jazz i la pintura es donen la mà.

Video promocional

 

Video actuació

 

Components

  • Ignasi Terraza, piano
  • Horacio Fumero, contrabaix
  • Xavi Hinojosa, bateria
  • David Cid, realització vídeo