Barcelona Springtime Swing ens ofereix una sèrie de concerts de piano-jazz a càrrec de tres solistes excepcionals, reconeguts a nivell internacional.

Dado MORONI ens oferirà música d’Oscar Peterson i Ahmad Jamal.

Edgardo “Dado” Moroni va nèixer en 1962 a Gènova, Itàlia. Dado va començar a tocar el piano de forma autodidacta als quatre anys, treballava ja com a professional als catorze i va gravar el seu primer disc als disset. Durant els anys vuitanta va desenvolupar la seva carrera a Europa, tocant en Clubs i Festivals de Jazz i formant part, juntament amb el bateria Alvin Queen, del trio del contrabaixista Jimmy Woode. El 1991 es va traslladar a viure als Estats Units, integrant-se al ambient jazzístic de New York, i treballant com a solista o músic d’acompanyament en els més prestigiosos locals de la ciutat com Blue Note, Birdland o Village Vanguard, a més de participar en nombroses sessions de gravació. Pianista respectat per tots els seus col·legues d’ambdós costats de l’Atlàntic, tot just tenia 25 anys quan va ser anomenat jurat a la primera edició del prestigiós Thelonious Monk International Piano Competition.

Durant la seva extensa carrera Dado ha tingut l’oportunitat de treballar amb algunes de les grans llegendes del Jazz, com Freddie Hubbard, Clark Terry, Harry “Sweets” Edison, Chet Baker, Tom Harrell, James Moody, Zoot Sims, Johnny Griffin, Eddie “Lockjaw” Davis, Joe Henderson, Clifford Jordan, Ray Brown, Ron Carter, Niels-Henning Ørsted Pedersen, Red Mitchell, Ed Thigpen, Kenny Clarke, Grady Tate, Oliver Jackson ó Alvin Queen. També ha tingut la oportunitat d’actuar a duo amb alguns dels seus col·legues més llegendaris, com Oscar Peterson, Ahmad Jamal, Hank Jones, Mulgrew Miller, Eric Reed ó Kenny Barron.